Waarom TALENT in Beweging? 

De wereld om ons heen verandert in een sneltreinvaart elk moment van de dag. 

Maar al deze veranderingen zijn nog steeds gebaseerd op een oud en achterhaald systeem. Het systeem van de huidige economie, van meer winst, meer consumptie en geen oog voor een ieders talent en potentieel en het behoud van de aarde, die alle grondstoffen waarborgt. 

Dus wie kunnen we vandaag de dag nu nog geloven? Politici? Verzekeraars? Banken? Voedsel -en de farmaceutische industrie? Het woord industrie zegt al genoeg. Maar zij maken tegenwoordig wel de regels. Zij bepalen het spel en de spelregels. Hun mindset komt dus vanuit datzelfde oude en achterhaalde systeem. Het wordt ons dus moeilijk gemaakt om investeringen te krijgen voor een nieuw initiatief of een nieuw idee. Hierdoor gaat het werkelijke ondernemingstalent van Nederland en de wereld verloren, want vooruitstrevende initiatieven passen niet in het huidige economische machtsysteem. 

Daar kun je tegen in gaan, echter je kunt ook op zoek gaan naar een andere weg. Ik geloof met TALENT in Beweging een andere weg te hebben gevonden. Binnen TALENT in Beweging doe je de marketing van JEZELF en van niemand anders! Daarbij kun je gebruik maken van onze netwerken, echter de keus om lid te worden maak je zelf. 

Herken jij de volgende karaktereigenschappen bij jezelf: 

Integriteit, oprechtheid, inlevingsvermogen, zelfreflectie, sympathie, verdraagzaam. 

Dan zou je kunnen kiezen om deze eigenschappen samen met jouw Talenten te kunnen delen met gelijkgestemden binnen deze vereniging door lid te worden en deel uit te maken van deze eigen samenleving of community. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright © 2015  |   People Profit Planet Website via Netfire